Nieuwe steunbetuiger: Plastic Soup Foundation

dinsdag 31 juli 2018

We zijn trots op consumenten en organisaties die het werk van de Eerlijke Geldwijzer belangrijk vinden en onze doelstelling steunen. Deze zomer is er een steunbetuiger bijgekomen: Plastic Soup Foundation. Deze organisatie haalt geen plastic uit het water; men helpt voorkomen dat het er in komt. Sinds haar oprichting in 2011 probeert Plastic Soup Foundation dit doel te bereiken door bronnen van plastic soep aan te pakken, zoals microplastics in cosmetica en synthetische vezels uit kleding. 

Inmiddels behoort de organisatie van Nederlandse bodem volgens de internationale pers tot ‘One of the leading advocacy groups to tackle plastic pollution.’  Eerlijke Geldwijzer en Plastic Soup Foundation hopen samen hun invloed te gebruiken om bedrijven en overheden te verduurzamen.

De Eerlijke Geldwijzer is een samenwerkingsverband van Amnesty International, FNV, Milieudefensie, Oxfam Novib, PAX en World Animal Protection. In totaal steunen (nog) 14 organisaties de doelstelling van de Eerlijke Geldwijzer. Daarnaast steunt Independer de Eerlijke Bankwijzer. Lees meer over ons.

Ook de Eerlijke Geldwijzer ondersteunen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Thank you for submitting

Your message has succesfully been placed

×